Τουριστική Πύλη Νομού Αχαΐας Logo

GreekEnglish (United Kingdom)
ΤΟΥΡ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ -> Εναλλακτικός Τουρισμός -> Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών Ωλενός

Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών Ωλενός

E-mail Εκτύπωση PDF
A+ A -A Larger Font Smaller Font

Ο «Ωλενός» δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το βουνό και την ορειβασία και επιθυμούν την προαγωγή των αξιών που αυτή αντιπροσωπεύει. Στους σκοπούς του περιλαμβάνονται:
• Η ανάπτυξη και η διάδοση της ορειβασίας, της αναρρίχησης και γενικότερα των ορεινών αθλημάτων που δεν επιβαρύνουν το ορεινό περιβάλλον.
• Η διάδοση της αγάπης για την ορεινή φύση και την ορειβασία, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους.
• Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του ορεινού, που δέχεται στις μέρες μας ολοένα και πιο ισχυρές πιέσεις.

Oργανώνει τακτικές κι έκτακτες ορειβατικές αναβάσεις, διοργανώνει εκπαιδευτικές σχολές ορειβασίας και αναρρίχησης, προβάλει το έργο του μέσω δημόσιων εκδηλώσεων και δημοσιεύσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, διατηρεί ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, τηρεί αρχείο ορειβατικών διαδρομών, λειτουργεί βιβλιοθήκη, έχει τακτικές συναντήσεις με τα μέλη του και πολλά άλλα. 
Eχει στελέχη με μεγάλη εμπειρία σε ορειβατικές δραστηριότητες. Στο ενεργητικό των μελών καταγράφονται πολυάριθμες πεζοπορικές, ορειβατικές, αναρριχητικές και ποδηλατικές διαδρομές κάθε βαθμού δυσκολίας στα ορεινά συγκροτήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.trainer.jpg
pista1.jpg
Πληροφορίες:
Καρπενησίου 24, απέναντι από τη Δεξαμενή, κάτω από το Φρούριο της Πάτρας
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 20:30-22:00
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   
Tηλέφωνο ΣΕΟ "Ωλενός": 2610 279764
Site: www.olenos.gr