Τουριστική Πύλη Νομού Αχαΐας Logo

GreekEnglish (United Kingdom)
ΤΟΥΡ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ -> Εναλλακτικός Τουρισμός -> Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας

Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας

E-mail Εκτύπωση PDF
A+ A -A Larger Font Smaller Font

omplos6_3_4.gifΣτην ΛΕ.ΑΛ.Π.ΠΑ πραγματοποιούνται σεμινάρια μετεωρολογίας, ανεμοπορίας, παροχής πρώτων βοηθειών και διάσωσης, και προσκαλούνται για το σκοπό αυτό Έλληνες και ξένοι ειδικοί, προκειμένου τα μέλη της να πετούν με πλήρη γνώση του αντικειμένου και με την μεγαλύτερη ασφάλεια. Προσκαλεί και συνεργάζεται με αεραθλητικά σωματεία άλλων χωρών,achaia_1.gif προκειμένου ξένοι και έμπειροι πιλότοι, να εκπαιδεύσουν τα μέλη της και να τους μεταδώσουν την εμπειρία τους. Παράλληλα προσκαλείται και συμπληρώνει, με τη συμμετοχή των μελών της και επιδείξεις, προγράμματα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Νομαρχίας Αχαΐας και των περιφερειακών Δήμων του Νομού, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τους Δήμους για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, προσφέροντας έτσι κοινωνικό έργο.

agona.jpgΟ Ομπλός, το Παναχαϊκό αλλά και ο Σκιαδάς το Σαντομέρι και τα Καλάβρυτα φιλοξενούν συναντήσεις, αγώνες Κυπέλλου και Πρωταθλήματος και γίνονται έτσι πόλος έλξης αθλητών από όλη τη χώρα δίνοντας την ευκαιρία για ευγενή άμιλλα των αθλητών αλλά και για γιορτή και γλέντι. Παράλληλα οι Πατρινοί αθλητές του Σωματείου με τις συνεχείς συμμετοχές τους και διακρίσεις τους σε Πανελλήνιους αγώνες, καταξιώνονται στο χώρο και αναγνωρίζονται σαν πολύ αξιόλογοι πιλότοι και καλοί φίλοι.

leaflet.jpg kalavryta_helmos.gif join.jpg


Επικοινωνία
Διεύθυνση: Μαυρομανδήλα Πετρωτού
Τ.Κ. 26222
Τηλ. / Fax: 2610 329366, Αρβανίτης Βαγγέλης, Γρ. ΛΕΑΛΠΠΑ

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
Site: www.patras-paragliding.gr