Τουριστική Πύλη Νομού Αχαΐας Logo

GreekEnglish (United Kingdom)
ΤΟΥΡ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ -> Εναλλακτικός Τουρισμός -> Greek Paintball Club Πάτρας

Greek Paintball Club Πάτρας

E-mail Εκτύπωση PDF
A+ A -A Larger Font Smaller Font

Paintball.jpgOι εγκαταστάσεις των GREEK PAINTBALL PARKS Πατρών βρίσκονται σε ένα χώρο 4.000 τ.μ. στην περιοχή της Οβρυάς.
H δομή του χώρου καθώς και η οργάνωση του, αναδεικνύουν το απόλυτο γήπεδο PAINTBALL. Το άνετο parking, η αίθουσα ενημέρωσης, τα αποδυτήρια, το cafe, ο χώρος για τη συντήρηση του εξοπλισμού, συμβάλλουν στην άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Το γήπεδο είναι εξ'ολοκλήρου περιφραγμένο με ειδικό προστατευτικό δίχτυ ύψους έξι μέτρων, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια των θεατών. Τα εμπόδια για την κάλυψη των παικτών είναι φυσικά και τεχνητά (ελαιόδεντρα, κατασκευές, κ.α).
Κάθε μήνα διοργανώνουμε πρωταθλήματα στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αρκεί να δημιουργήσουν μία ομάδα των πέντε ατόμων. Τα έπαθλα δε ,είναι κάτι περισσότερο από δελεαστικά.
Το GREEK PAINTBALL PARKS Πατρών είναι έτοιμο να σας γνωρίσει μία καινούρια συναρπαστική εμπειρία να σας οδηγήσει σε ένα κόσμο όπου τα όπλα δεν κάνουν κακό, αλλά χρωματίζουν. Χρωματίζουν τη ζωή μας!

100_0015_IMG_jpg.jpg 100_0020_IMG_jpg.jpg 100_0034_IMG_jpg.jpg

 

Επικοινωνία

Τηλ: 2610 42 42 42
Κινητό: 697 33 14 560
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Site:
www.gpaintballparks.gr/patra.html