Τουριστική Πύλη Νομού Αχαΐας Logo

GreekEnglish (United Kingdom)
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -> Ανά δραστηριότητα -> Άθληση -> Ιππασία

Ιππασία

E-mail Εκτύπωση PDF
A+ A -A Larger Font Smaller Font

Σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από τη Πάτρα και σε μια καταπράσινη έκταση 12 στρεμμάτων, ο Ιππικός Όμιλος Πατρών (Σχολή Ιππασίας), προσφέρει τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του σε αρχάριους και προχωρημένους αναβάτες αλλά και στους απλούς … καλοφαγάδες που μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα στο εστιατόριο του Ομίλου, περιτριγυρισμένοι από δεκάδες άλογα.

Δύο προπονητές αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των αρχαρίων με άλογα «σχολής» και των πεπειραμένων που θέτουν ως στόχο τη συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες, με «αθλητικά» άλογα. Αλλά και για εσάς που αρέσκεστε στις εξερευνήσεις διοργανώνονται εκδρομές με γκρουπ στη γύρω περιοχή. Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1979, βρίσκεται στη θέση Κουρλαμπά του Δήμου Φαρρών και η πρόσβαση είναι εύκολη από το δρόμο Πατρών–Χαλανδρίτσας. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα :2610 427 152 (πρωινές ώρες) και 2610 590 344 (απογευματινές ώρες).

Και για παραθαλάσσια ιππασία ενδείκνυται όμως η Αχαΐα. Στην περιοχή της Καλoγριάς και σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων δραστηριοποιείται η Activity Center με στίβους ιππασίας για αρχάριους και προχωρημένους. Δίνεται επίσης η δυνατότητα για … έφιππες βόλτες στην παραλία και στο δάσος. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2610 221 007