Τουριστική Πύλη Νομού Αχαΐας Logo

GreekEnglish (United Kingdom)
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -> Ανά δραστηριότητα -> Αγορές

Αγορές

E-mail Εκτύπωση PDF
A+ A -A Larger Font Smaller Font

Η Πάτρα διαθέτει μια από τις πιο πλήρεις αγορές στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια εκτός από τα τοπικά καταστήματα τα οποία ομολογουμένως διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας εμπορεύματα, έχουν δημιουργηθεί και πολλά εμπορικά που ανήκουν στις διεθνείς αλυσίδες ένδυσης και υπόδησης.
Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ψωνίσει, επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία ειδών ένδυσης, υπόδησης, διακόσμησης, δώρων, επίπλων, ηλεκτρονικών προϊόντων κ.α.
Τα περισσότερα εμπορικά μαγαζιά είναι στο ιστορικό κέντρο της πόλης και ειδικά στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στη Ρήγα Φεραίου, στη Μαιζώνος και στην Κορίνθου. Συνεπώς, ο επισκέπτης μπορεί πάντα να συνδυάσει μια βόλτα στην πολύβουη εμπορική αγορά της πόλης, απολαμβάνοντας τον καφέ του σε κάποιο από τα αναρίθμητα καφέ του κέντρου.
Στην πόλη του Αιγίου το εμπορικό κέντρο της πόλης διατηρώντας στοιχεία από την αρχοντιά του παρελθόντος, έχει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα κάθε είδους και καταστήμάτα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ο επισκέπτης ειδικά στις οδούς Μητροπόλεως, Κλεομένους Οικονόμου και Ερμού μπορεί να κάνει τα ψώνια του βρίσκοντας επώνυμα προϊόντα, υψηλής αισθητικής και να απολαύσει τον καφέ του στα καφέ της περιοχής.