Τουριστική Πύλη Νομού Αχαΐας Logo

GreekEnglish (United Kingdom)
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ -> Ανά δραστηριότητα -> Άθληση -> Πεζοπορεία -> "Περπάτημα ζωής κι ελπίδας" στην Πλάζ στις 18 Σεπτεμβρίου

"Περπάτημα ζωής κι ελπίδας" στην Πλάζ στις 18 Σεπτεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF
A+ A -A Larger Font Smaller Font

 

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ» διοργανώνουν και φέτος το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016, με σημείο συγκέντρωσης το Άλσος (προς την πλαζ στην 2η καντίνα) και ώρα έναρξης στις 11:00 το πρωί.

Με κεντρικό μήνυμα “Η Ζωή είναι Κίνηση” η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων που αριθμούν περισσότερες από 200.

Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, o Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.

Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» που ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου κας Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Πύργος, Σύρο και στις 25 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

11:00 Περπάτημα

11:30 Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του Πολιτιστικού Συλλόγου « ‘Εξω Αγυιάς»

12:00 Ομιλία

12:30 Εργαστήρια Φυσικοθεραπευτών

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην κα Μάχη Σαλαμαλίκη: 6985 719824